RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Pașcani anunță că va deconta cheltuielile cu transportul public când va exista „cadru legislativ complet”

După ce la finalul săptămânii trecute conducerea CLP Ecoserv SRL anunța că a acționat în instanță municipalitatea, pentru faptul că i-au fost refuzate la plată o serie de facturi, Primăria Municipiului Pașcani a anuțat astăzi prin intermediul unui comunicat de presă că va plăti cheltuielile cu transportul elevilor în momentul în care se va stabili cadrul legislativ complet.

„Având în vedere comunicatul de presă al operatorului de transport public local, S.C. CLP EcoServ S.R.L., apărut vineri, 07.05.2021, dorim să precizăm faptul că la această dată nu există norme de aplicare ale Legii educației naționale privind decontarea cheltuielilor cu transportul elevilor. În momentul în care se va stabili cadrul legislativ complet, Primăria Municipiului Pașcani va pune în aplicare reglementările acestuia,” se arată în comunicatul de presă remis NewsPascani.

Vineri, Leonard Ursu, directorul CLP Ecoserv, arunca vina pe municipalitate pentru faptul că nu poate susține activitatea de transport și să ofere abonamente. El anunța că reprezentanții Consiliului de Administrație au decis acționarea în justiție a Primăriei, iar până la finalizarea procesului nu are nicio variantă pentru a acorda facilitățile legale elevilor.

Related posts

Audiențe la Primăria Pașcani. O bătrână cere administrației locale ajutor de urgență pentru plata datoriilor la chirie

Răzvan Grecu

Noul cimitir depinde de bugetul pe anul 2019. Cel existent ar urma să fie administrat de Servicii Publice

Marius Parteni

Din nou probleme pe drumurile judetene din Iasi din cauza viscolului

Redacția
Încarcă...