NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Pașcani a angajat un avocat tânăr pentru litigiul cu AgroComplex Lunca SA

Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pașcani a anunțat astăzi că municipalitatea a semnat contractul asistență juridică în dosarul AgroComplex Lunca SA.

Edilul, care a fost desemnat de Consiliul Local să contracteze aceste servicii, a declarat pentru NewsPascani.com că înțelegerea contractuală a fost parafată pe data de 30 august.

Viceprimarul a explicat că la anunțul de intenție care a fost publicat pe 8 august au răspuns doar doi avocați: Cristian Lateș din Iași și Dana Avădănii din Piatra Neamț. În urma analizării ofertelor a fost selectat Cristian Lateș, 28 de ani din Iași, cel care a cerut 4.500 de lei onorariu, față de 1.500 de euro cât ceruse Dana Avădănii.

  

Avocatul pe care municipalitatea l-a angajat are doi ani și nouă luni vechime în profesie. Acesta a intrat în Baroul Iași în decembrie 2010 fiind stagiar al fostului decan, Ion Mogoș și și-a luat definitivatul în urmă cu un an. Avocatul ieșean va trebui să convingă judecătorii că datoria de 2,2 milioane de lei pe care AgroComplex Lunca SA o datorează municipiului nu s-a prescris, așa cum au hotărât  în primă instanță.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}
 

Advertisements

Related posts

Atenție la zăpada depusă pe acoperișul imobilelor unde locuiți sau a instituțiilor publice

Marius Parteni

Ședință ordinară de Consiliu Local cu 17 puncte pe ordinea de zi

Redacția

Construcția noului cimitir: Primăria așteaptă proiectul tehnic! Se împart lucrările

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site