RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria municipiului Pașcani refuză să emită acreditările pentru jurnaliștii de la NewsPascani.com și Actualitatea TV

Actuala conducere a municipiului face tot ce îi stă în putință pentru a descuraja jurnaliștii, de la cele mai importante instituții de presă din Pașcani, în demersurile lor de a relata informații ce privesc activitatea din Primărie.

După ce funcționarilor publici le-a fost blocat accesul, de pe calculatoarele instituții, la site-ul de știri NewsPascani.com, acum cei din conducerea Primăriei refuză să elibereze acreditările pentru jurnaliștii de la NewsPascani.com și Actualitatea TV.

Solicitarea pentru eliberarea acestor acreditări a fost făcută la începutul lunii octombrie 2019, însă chiar dacă cerințele ulterioare au fost îndeplintie, acreditările nu au fost eliberate nici până în ziua de azi.

Singura explicație pe această situație a fost dată de Dana Ursuleasa, purtător de cuvânt al Primăriei, care neoficial a transmis că acreditările sunt la semnat la secretarul municipiului, Irina Jitaru. Când vor fi aceastea eliberate a fost o întrebare fără răspuns, dar chiar și așa jurnaliștii de la NewsPascani.com și Actualitatea TV vor relata în continuare despre activitatea administrației locale.

  

Related posts

Cum poți să-ți construiești un balcon, dacă ai o locuință la un parter de bloc din Pașcani

Răzvan Grecu

Încă un aviz negativ din partea ISU Iași, pe documentația privind proiectul de modernizare a pieței din vale!

Marius Parteni

Ședință ordinară de Consiliu Local Pașcani, 28 iunie 2023 (VIDEO)

Redacția
Încarcă...