NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Primăria Mircești: Dezbatere privind Planul Urbanistic General

Primăria comunei Mircești anunță lansarea în dezbatere publică Planul Urbanistic General. Cetățenii sunt rugați să vină cu propuneri și idei.

”Supun dezbaterii publice , consultare cu cetățenii Comunei Mircești actualizarea PUG.Pe această cale indemn toți cetățenii să vina cu propuneri și idei pentru a identifica zonele cele mai bune pentru a trece terenul în Intravilan și cu drept de construire. Propunerea gândită este cea schițată cu roșu, iar cea cu albastru este actuală. Trebuie să ținem cont că prin zona comunei va trece și autostrada A7 , iar în apropierea autostrăzii, căii ferate și drumurilor europene sunt restricții de construire! VĂ ROG SA VENIȚI CU PROPUNERI ȘI IDEI!Consultarea cu cetățenii este cea mai importantă!”, este mesajul postat pe pagina de facebook a Primăriei comunei Mircești.

Planul Urbanistic General (PUG-ul) este un proiect care face parte din programul de amenajare a teritoriului și de dezvoltare a localităților ce compun unitatea teritorial-administrativă de bază.

Advertisements

Related posts

Zilele Vasile Alecsandri la Mirceşti 2017

Redacția

O comisie de la Prefectura Iași a evaluat pagubele produse în Miroslovești

Diana Marcu

Ţinute boeme, Hora Satului, Festivalul Pălăriilor, expoziţii de artă populară şi spectacole folclorice în două comune de pe lângă Municipiul Paşcani în acest sfârşit de săptămână (FOTO-VIDEO)

Teona Gherasim
Încarcă...