NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Primăria Lespezi cumpără un utilaj pentru activitățile din comună! Investiția este de 35.000 de euro

Comuna Lespezi va beneficia de un nou utilaj. Primăria din localitate va cumpăra o autobasculantă, echipată cu benă basculabilă. Comisia de evaluare va alege oferta furnizorului cu prețul cel mai mic. Licitația va avea loc la începutul anului 2021

Angajații din Primăria comunei Lespezi, județul Iași, vor beneficia de noi instrumente de lucru. Pe data de 08.01.2020 este programată licitația pentru achiziția unei autobasculante, cu masa totală de 3.500 kg, cu benă basculabilă. Prevederea bugetară a procedurii este de 168.370 lei, fără TVA, aproape 35.000 de euro. Noul utilaj va fi folosit pentru activitățile de gospodărire. Durata contractului de leasing va fi de 12 luni. Garanția utilajului trebuie să fie de 12 luni, în limita a 100.000 kg.

„Garanția trebuie să acopere toate costurile rezultate din remedierea defectelor în perioada de garanție, dar fără a se limita la: demontare, inclusiv închirierea de unelte speciale necesare pe durata intervenției, transport prin intermediul transportatorului, inclusiv transport internațional, diagnoza defectelor, inclusiv costurile de personal, repararea tuturor componentelor defecte sau furnizarea unor componente noi, înlocuirea părților defecte, testarea pentru a asigura funcționarea corectă, repunerea în funcțiune”, se arată în caietul de sarcini.

Furnizorul trebuie să onoreze contractul în termen de 60 de zile de la semnarea contractului

Firma care va câștiga licitația va suporta cheltuielile legate de transport.

  

„Autoutilitara va fi livrată calitativ și cantitativ la sediul autorității contractante. Autoutilitara va fi livrată complet echipată, cu toate autorizările necesare obținute de furnizor și în stare de circulație, respectiv de lucru. Termenul de livrare este de 60 de zile calendaristice de la primirea de către furnizor a comenzii de livrare emisă de achizitor. Autoutilitara este considerată livrată când toate activitățile din cadrul contractului au fost realizate și acesta funcționează la parametrii agreați. Autoutilitara va fi însoțită de toate părțile componente necesare punerii în funcțiune și menținerii în funcțiune. Transportul și toate costurile asociate sunt în sarcina exclusivă a furnizorului”, se mai arată în documentația procedurii.

bzi.ro

Advertisements

Related posts

Lucrări de 4 milioane euro recepționate la Moțca. Fenechiu invitat la inaugurarea investiției pe care a susținut-o

Marius Parteni

Pod rutier recepționat astăzi în comuna Hărmănești

Marius Parteni

Ce mai fură românii? Orice le pică-n mână! Violențe, furturi de bani și bijuterii în Valea Seacă, Lespezi și Sirețel

Răzvan Grecu
Încarcă...