NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria întârzie lucrările la terenul de rugby, din zona vale!

Mult trâmbițatele lucrări de modernizare ale terenului de rugby, din zona vale, sunt într-un blocaj. Primăria Pașcani, cea care a asigurat prin votul consilierilor finanțarea, întârzie eliberarea unui document important.

Este vorba despre autorizația de construcție, ce stă la baza documentației. După finalizarea licitației și semnarea contractului de execuție a lucrărilor, administrația locală trebuia să elibereze certidicatul de urbanism și mai apoi autorizația de construcție.

Documentul nu este remis, fapt pentru care lucrăile bat pasul pe loc. Proiectul tehnic, de care s-a ocupat una dintre firmele ce a câștigat licitația, a fost elaborat.

“Licitaţia privind executarea lucrării de investiţii “Împrejmuire gard teren rugby – Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea”(proiectare și execuție) în valoare de 208.395 lei a fost câștigată în urma evaluării ofertelor de SC Meridian Motor Service M.M.S SRL și SC FAB CASA NOUĂ SRL”, se arată în comunicatul publicat pe pagina Colegiului Tehnic CF ”Unirea” Pașcani.

Am încercat astăzi să discutăm despre acest subiect, cu reprezentanții Primăriei Pașcani, dar nici unul nu a fost dispus să primească echipa Actuaitatea Tv.

Meridian Motor Service aparține lui Leonard Ursu (PSD) și SC Fab Casa Nouă SRL este a lui Florin Bodnar (USR-PLUS).       

Advertisements

Related posts

Noul manager de la Eco Salubritate a fost stabilit, după un concurs fulger! Ursu a trecut de proba interviului!

Marius Parteni

Consilierul liberal Marius Pintilie a demisionat din Consiliul Local

Răzvan Grecu

Costel Alexe a primit aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare

Redacția
Încarcă...