RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria face lumină în cazul licitației de concesionare a serviciului de iluminat public:„se analizează în termenul stabilit!”

Comunicarea primarului Dumitru Pantazi cu presa și implicit cu cetățenii Pașcaniului, rămâne o nucă tare pentru acesta, chiar și după mai bine de 7 ani de când conduce destinele urbei. Zilele trecute, jurnalișitii NewsPascani.com au încercat să afle stadiul în care se află evaluarea ofertelor depuse pentru concesionarea serviciului de iluminat public.

Am vrut să vă informăm când se preconizează că va fi desemnat câștigătorul, dar și cine se ocupă de această evaluare a ofertelor, dat fiind faptul că au trecut deja două luni de zile, iar suma alocată de la bugetul local este una foarte mare: 27 milioane de lei.

Deși întrebările au fost clare și pertinente, răspunsul a fost unul în bătaie de joc. Reprezentanții municipalității au transmis, fără a preciza data la care trebuie încheiată procedura, că aceasta va fi făcută în termenul stabilit.

„Stadiul licitației privind concesionarea serviciului de iluminat public este cel de analiză a ofertei tehnice, in termenul stabilit, urmând apoi oferta financiară. Din comisia de analiză a ofertelor fac parte funcționari publici din cadrul Primăriei Municipiului Pașcani , de la compartimente și serviciile de specialitate de la Economic, Juridic,Achiziții, Monitorizarea Serviciilor Publice”, se arată în răspunsul transmis către NewsPascani.com.

  

În altă ordine de idei, NewsPascani.com a dorit să afle de ce primarul Dumitru Pantazi și viceprimarul Gabriela Nedelcu au lipsit de la Revelionul în stradă organizat de Primărie, însă această întrebare nu a primit încă un răspuns de la cei în cauză.

Related posts

Produse din rezervele de stat vor fi distribuite refugiaților din Ucraina

Redacția

Primarul prins cu minciuna electorală la dezbaterea bugetului

Răzvan Grecu

Agenții economici fug de condițiile impuse în licitația pentru terasa de la Ștrandul Municipal

Răzvan Grecu
Încarcă...