RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria distribuie flori și arbuști, pășcănenilor care doresc să-și înfrumusețeze spațiile verzi din fața blocului

Pășcănenii pot să își amenajeze spațiul verde din fața blocului după propria imaginație. În acest caz, Primăria Pașcani vine în ajutor prin acordarea de flori și arbuști, persoanelor care vor să dea viață acestor zone.

Conform informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al primăriei, Alexandru Dandu, cei care doresc să facă acest lucru trebuie să depună o cerere la ghișeul unic al primăriei sau o pot trimite la adresa de e-mail office@primariapascani.ro. Această cerere trebuie să conțină datele de identificare, numărul de telefon al solicitantului, locația și dimensiunea suprafeței de teren pe care urmează să planteze florile și arbuștii.

“Cererile se pot depune la ghișeul unic al primăriei sau pot fi trimise pe adresa de E-mail: office@primariapascani.ro și trebuie să cuprindă datele de identificare și numărul de telefon ale solicitantului. De asemenea, rugăm solicitanții să specifice locația și dimensiunea suprafeței de teren pe care doresc să planteze florile și arbuștii.”, a declarat Alexandru Dandu.

Distribuirea florilor va începe după 15 mai, prioritare sunt asociațiile de proprietari și instituțiile publice. Stocul florilor de la Serviciul Seră este limitat, asta înseamnă că vor fi impărțite tinând cont de acest aspect.

  

“Predarea florilor se va face după data de 15 mai, în limita stocului disponibil, existent la Serviciul Seră, iar prioritate au asociațiile de proprietari și instituțiile publice.”, a încheiat Alexandru Dandu.

Related posts

Secretarii din judet, instruiti pe probleme de asistenta sociala

Redacția

Locul de joacă de la Riama va primi 710.000 de lei de la bugetul de stat pe 2023

Răzvan Grecu

Pășcănenii care au fose septice au obligația de a se înscrie într-un registru al Primăriei

Oana Cordoneanu
Încarcă...