NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Primăria Cristești scoate la concurs un post vacant. Ce condiții trebuie îndeplinite

Primăria comunei Cristeşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Comunei Cristeşti. Este vorba despre funcţia publică de execuţie de expert, clasa I, grad profesional asistent, compartiment achiziţii publice. Concursul este programat pentru data de 11 ianuarie când va avea loc proba scrisă, iar pe 18 ianuarie candidații adminși vor susține interviul.

 

Cei care doresc să ocupe această funcție ăși pot depune dosarele la sediul instituţiei până la data de 3 ianuarie.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare, să fie absolvenţi de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv de studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și să fie absolvenţi ai unui program de formare profesională pentru expert achiziţii publice. De asemenea, ei trebuie să aibă vechime minim un an în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, dar și cunoştinţe de nivel mediu de operare pe calculator.

Condiţiile de desfăşurare a concursului, condiţiile de participare la concurs şi bibliografia stabilită se afişează la sediul instituţiei şi pe siteul www.primariacomuneicristesti.ro

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0232/716174. 

 

 

Advertisements

Related posts

Biciul ia locul bâtei în confruntarea dintre delenii și vălenii din Ruginoasa. Forțele de ordine au luat cu asalt comuna!

Marius Parteni

Licitație pentru modernizarea școlii gimnaziale din Topile

Redacția

ApaVital a facturat unor pășcănenii din Lunca canalizarea apei, deși nu beneficiază de acest serviciu

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site