NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria angajează diriginte de șantier pentru modernizarea iluminatului public

Municipalitatea dorește să achiziționeze servicii de diriginție de șantier în cadrul proiectului de modernizare și extindere a iluminatului public.  Anunțul este făcute pe pagina de internet a Primăriei, iar costurile vor fi suportate din bugetul local.

24.000 de lei sunt estimați pentru plata diriginției de șantier, sumă ce ar trebui să acopere cei 5 ani în care lucrările de modernizare a iluminatului public sunt programate să fie executate. Costul acestora este de 21 milioane de lei, iar executantul este Urbio Led SRL din Iași. Conform caietului de sarcini, se va moderniza iluminatul stradal compus din 315 lămpi și extinde iluminat stradal rutier și pietonal, compus din 806 aparate de iluminat și 484 stâlpi metalici cu rețeaua electrică aferentă.

Aceste lucrări sunt obligatorii, iar altele facultative sau la comanda beneficiarului privesc iluminatul festiv al municipiului și modernizarea celui arhitectural.

loading...
Advertisements

Related posts

Pantazi a încălcat din nou legea! Proiectul bugetului local pentru 2020 nu este încă public!

Răzvan Grecu

Scandalul concursurilor pentru Consiliile de Administraţie ale regiilor continuă: firma de recrutare a modificat baremul de examinare după 5 luni de la susţinerea examenului!

Răzvan Grecu

Primăria Pașcani pregătește delegarea serviciului de iluminat către un privat

Marius Parteni
Încarcă...