NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieȘtirea zilei

Primăria amendată pentru modul cum a realizat CLP Ecoserv SRL deszăpezirea

Prima amendă pentru proasta gestionare a activității de deszăpezire, pe raza de competență a operatorului CLP Ecoserv SRL a fost încasată de Primăria Pașcani. Cum această activitate este delegată către societatea manageriată de Leonard Ursu, municipalitatea a cerut plata din bugetul societății.

Amenda în valoare de 1.522 de lei a fost aplicată de Biroul Rutier Pașcani, ca urmare a modului de intervenție în dimineața zilei de 10 februarie 2021.

Agenții de poliție au menționat că Primăria Pașcani, cităm : ”în calitate de administrator al drumului public nu a asigurat viabilitatea pe strada Republicii, în sensul că nu a împrăștiat material antiderapant pe acest sector de drum, acoperit cu polei, fapt pentru care mai multe autoturisme nu și-au putut continua deplasarea, fiind înregistrate blocaje în trafic”.   

Sancțiunea a fost comunicată instituției la data de 22.02.2021. La patru zile distanță, reprezentanții Primăriei au transmis o adresă către CLP Ecoserv SRL prin care le solicită să plătească contravaloarea amenzii în contul de trezorerie, până la data de 5 martie 2021.

Advertisements
  

“Întrucât obligația acțiunilor de deszăpezire revine societății CLP Eoserv SRL, vă solicităm să achitați contravaloarea amenzii“, se arată în adresă.  

Advertisements

Nu este cunoscut dacă până la această dată managerul CLP Ecoserv SRL, societate ce are delegat contractul de deszăpezire, a virat în contul Primăriei contravaloarea amenzii. 

Cum s-a desfășurat această acțiune în puținele zile în care a nins, a fost intens criticată. Cel mai probabil va mai fi transmisă o amendă pentru situația creată în ambuteiajul de săptămâna trecută, de pe panta Ceferiștilor.

Advertisements
Advertisements

Related posts

O firmă din Pașcani obligată să-și desfășoare activitatea în ploaie din cauza unui afacerist local

Răzvan Grecu

Luni, 23 aprilie, va fi întreruptă apa în Hălăucești

Redacția

Pășcănenii nu sunt de acord cu deciziile luate de către Consiliul Local

Teona Gherasim
Încarcă...