NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație Știrea zilei

Primăria amendată pentru modul cum a realizat CLP Ecoserv SRL deszăpezirea

Prima amendă pentru proasta gestionare a activității de deszăpezire, pe raza de competență a operatorului CLP Ecoserv SRL a fost încasată de Primăria Pașcani. Cum această activitate este delegată către societatea manageriată de Leonard Ursu, municipalitatea a cerut plata din bugetul societății.

Amenda în valoare de 1.522 de lei a fost aplicată de Biroul Rutier Pașcani, ca urmare a modului de intervenție în dimineața zilei de 10 februarie 2021.

Agenții de poliție au menționat că Primăria Pașcani, cităm : ”în calitate de administrator al drumului public nu a asigurat viabilitatea pe strada Republicii, în sensul că nu a împrăștiat material antiderapant pe acest sector de drum, acoperit cu polei, fapt pentru care mai multe autoturisme nu și-au putut continua deplasarea, fiind înregistrate blocaje în trafic”.   

Sancțiunea a fost comunicată instituției la data de 22.02.2021. La patru zile distanță, reprezentanții Primăriei au transmis o adresă către CLP Ecoserv SRL prin care le solicită să plătească contravaloarea amenzii în contul de trezorerie, până la data de 5 martie 2021.

  

„Întrucât obligația acțiunilor de deszăpezire revine societății CLP Eoserv SRL, vă solicităm să achitați contravaloarea amenzii„, se arată în adresă.  

Nu este cunoscut dacă până la această dată managerul CLP Ecoserv SRL, societate ce are delegat contractul de deszăpezire, a virat în contul Primăriei contravaloarea amenzii. 

Cum s-a desfășurat această acțiune în puținele zile în care a nins, a fost intens criticată. Cel mai probabil va mai fi transmisă o amendă pentru situația creată în ambuteiajul de săptămâna trecută, de pe panta Ceferiștilor.

Advertisements

Related posts

Documentația pentru scoaterea la licitație a concesionării serviciului de iluminat public a fost aprobată! Consultantul susține că suma totală nu va fi de 28 de milioane lei!

Răzvan Grecu

Pantazi în campania din 2012:”Paşcaniul are nevoie de un primar care să colaboreze cu cetăţenii şi să facă ceva pentru ei”. Cum comentezi? (VIDEO)

Marius Parteni

Mesaj către cetățenii din Valea Seacă: “Nu mai lucrați pământul dacă nu aveți acte asupra lui!”

Teona Gherasim
Încarcă...