RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria amână punerea în funcțiune a semafoarelor. Iată explicațiile!

Termenul de punere în funcțiune a noilor semafoare a fost amânat. Acestea trebuiau să fie pornite la începutul acestei săptămâni, după cum s-a stabilit pe 27 august 2018 în ședința Comisiei Tehnice de Organizare a Circulației Rutiere.

 

  

Semafoarele nu au fost pornite deoarece într-o intersecție nu au fost racordate la rețeaua de energie electrică, iar în alta nu a fost făcută încă recepția finală.

Advertisements

„Încă nu s-au finalizat lucrările la noile semafoare din oraș amplasate la cele trei intersecții. Acestea vor funcționa pe galben intermitent pentru ca participanții la trafic să se obișnuiască la noile reguli. Firma care se ocupă de acestea este în termen, contractul semnat fiind pe șase luni de la începerea lucrărilor. Menționăm că mai trebuie amenajate spațiile verzi, dar și marcajele din apropriere. De asemenea mai trebuie finalizate și amenajate căminele, iar semafoarele de la «Constructorul» trebuie racordate la rețeaua electrică, dar trebuie așteptate și câteva acte în acest sens”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Pașcani, Dana Ursuleasa.

Se estimează că într-o săptămână semafoarele vor funcționa, însă nu se poate preconiza o dată fixă. În perioada 28 august 2018 – 3 septembrie semafoarele trebuiau să funcționeze pe galben intermitent.

Advertisements

Related posts

Ședință de Consiliu Local Valea Seacă, 25 aprilie (VIDEO)

Redacția

Consiliul Județean verifică transportatorii de persoane din județ

Redacția

ANRE decide în cazul noilor contracte pentru energia electrică

Redacția
Încarcă...