NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria achiziționează servicii de consultanță, deși are funcționari publici plătiți pentru același lucru

Pe final de mandat, primarul Dumitru Pantazi își propune să facă ce nu a făcut în ultimii ani de zile. Cum restanțele s-au acumulat, acesta cere ajutorul unor consultanți în achiziții publice, pentru a demara procedurile la câteva dintre investițiile mult așteptate de pășcăneni.

Este vorba despre reabilitarea pieței din vale și de amenajare a noului cimitir. „Pentru realizarea achizițiilor aferente programului de investiții pentru anul 2020, Primăria Municipiului Pașcani a contractat Servicii generale de consultanță în domeniul achizițiilor. Urmează ca firma câștigătoare să semneze contractul. Scopul este acela de a accelera procedurile operative și a scurta termenul achizițiilor”, se arată într-o postare făcută pe pagina oficială de Facebook a Primăriei.

Alături de acestea intră și alte obiective pe care primarul Dumitru Pantazi și le dorește a fi demarate până la finalul mandatului său: amenajarea unor terenuri de sport, a unui loc de joacă pe strada Izvoarelor, reabilitarea străzii Grădiniției și a altor străzi din municipiu. În prezent, în Primărie există un compartiment de achiziții publice, în care lucrează doi funționari publici

loading...
Advertisements

Related posts

Taxa de salubrizare a fost un eșec în 2018. Primăria nevoită să plătească în plus, față de ce a colectat de la cetățeni!

Răzvan Grecu

Trei admişi din 21 de candidaţi pentru funcţia vacantă din cadrul Primăriei. Intră să vezi cine urmează să susţină interviul!

Ema Roman

Zilele Municipiului:Impresiile organizatorilor.Credeți că trebuie schimbată data evenimentului și locația?

Marius Parteni
Încarcă...