NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria a fost amendată din nou, de Poliția Rutieră, din cauză că Ecoserv nu a deszăpezit o stradă! (VIDEO)

Primăria plătește oalele sparte de CLP Ecoserv SRL! Este vorba despre deszăpezirea străzilor din municipiu și amenzile pe care le-a încasat municipalitatea de la Poliție, pentru că unele dintre străzi nu au fost deszăpezite corect.

În acest sezon, Primăria a fost amendată de două ori. Odată în luna martie pentru o ninsoare din februarie, în care strada Republicii nu a fost deszăpezită corespunzător și altă dată în luna aprilie pentru o ninsoare din martie. Ultima amendă face referire la strada Ceferiștilor și la ninsoarea din data de 12 martie, atunci când pe această stradă au avut loc mai multe accidente rutiere din cauză că strada nu fusese deszăpezită.

Valoarea ultimei amenzi este de 3.045 de lei, iar Primăria s-a grăbit să o achite pentru a beneficia de plata minimă a amenzii și anume 1.523,5 lei. Ca și în cazul primei amenzi, și de data aceasta Primăria a notificat CLP Ecoserv SRL să vireze către bugetul local contravaloarea plății amenzii.

Agenții de poliție au menționat în procesul verbal că Primăria Pașcani, cităm : ”în calitate de administrator al drumului public nu a asigurat viabilitatea pe strada Republicii, în sensul că nu a împrăștiat material antiderapant pe acest sector de drum, acoperit cu polei, fapt pentru care mai multe autoturisme nu și-au putut continua deplasarea, fiind înregistrate blocaje în trafic”.  

  

Nu este cunoscut dacă până la această dată managerul CLP Ecoserv SRL, societate ce are delegat contractul de deszăpezire, a virat în contul Primăriei contravaloarea amenzilor.

Advertisements

Related posts

Sate intregi din judet, lasate ca in Evul Mediu

Redacția

Peste 70 de pășcăneni s-au adunat la Primărie. Proiectul privind revenirea serviciului de apă canal la Pașcani a fost retras de pe ordinea de zi (VIDEO)

Răzvan Grecu

Acțiuni de dezinfecție și reparații în hala din piața vale! Zece zile activitatea va fi suspendată

Marius Parteni
Încarcă...