NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria a făcut publice primele imagini cu cel mai nou centru comercial care va fi construit în Pașcani! (FOTO)

Pe pagina de internet a Primăriei municipiului Pașcani a fost postat un anunț, privind intenția de aprobare a unui Plan Urbanistic Zonal pentru amenajarea unui centru comercial, pe o suprafață de aproximativ 20.000 de metri pătrați.

Amenajarea se va face pe locația fostei fabrici RETROM S.A., iar spațiul propriu-zis destinat comerțului este de 8.000 de metri pătrați, restul fiind destinat birourilor, unei săli de evenimente, spațiilor verzi, căilor de acces și a celor 200 de locuri de parcare.

Din imaginile prezentate pe planșa atașată la proiectul de Plan Urbanistic Zonal, reiese că în acest centru comercial sunt așteptate să funcționeze magazine ale unor branduri naționale și internaționale.

Cei interesați au la dispoziție 30 de zile pentru a consulta documentația la sediul Primăriei municipiului Pașcani, acolo unde pe 16 martie va fi organizată, de la ora 14.00 o dezbatere publică. Cetățenii pot depune sugestii, propuneri și opinii până pe date de 20 martie.

DOCUMENT POZĂ

loading...
Advertisements

Related posts

Străzi pline de gropi, la ieșirea din iarnă! Programul de plombare întârzie din lipsa bugetului pe 2019

Marius Parteni

Pășcănenii care folosesc pentru încălzirea locuințelor lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri primesc de astăzi ajutoarele financiare de la casieria Primăriei

Marius Parteni

Stradă inundată, după ploaia de aseară

Ema Roman
Încarcă...