NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria a demarat procedura pentru ocuparea postului de manager la CLP Ecoserv SRL

Pe site-ul Primăriei Municipiului Pașcani a fost publicat un anunț, conform căruia procedura de recrutare și selecție a administratorului CLP Ecoserv SRL. Prin statutul modificat, societatea comercială are în prezent un singur admnistrator, față de 5 cât erau până la finalul lunii iunie, iar acesta are și funcția executivă de manager.

Consiliul local a numit la finalul lunii iunie un administrator cu un mandat de 3 luni, timp în care să fie recrutat prin concurs un administrator care să aibă un mandat pe 4 ani.

Procedura este cea din OUG 109 / 2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, iar ea va fi dusă la îndeplinire conform, HCL 167 din 29 decembrie 2012, de un expert independent care va fi desemnat de autoritatea tutelară, costurile fiind suportate de către Consiliul Local al Municipiului Pașcani.

În prezent, această funcție este ocupată de Dumitru Chiuariu care în cele două luni de mandat a reorganizat societatea în baza unei organigrame aprobate de Consiliul Local Pașcani și a făcut bugetul societății pentru anul în curs, document ce nu fusese aprobat de consilierii locali timp de 8 luni de zile.

  
Advertisements

Related posts

Primăria apelează la o firmă specializată pentru a asigura paza pieţei din deal

Ema Roman

Mesaj pentru primarul D. Pantazi: “Consultați pășcănenii când decideți în numele lor, al copiilor și viitorului lor”

Marius Parteni

Premierul Viorica Dăncilă bagă spaimă în toți primarii. Cum ajung aleșii locali pe mâna STS-ului

Redacția
Încarcă...