NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria a blocat accesul către un centru comercial, după luni de promisiuni

Accesul din strada Moldovei, pe sensul de mers spre Gâștești, către parcarea centrului comercial unde în trecut a funcționat Retrom SA, a fost blocat de astăzi.

Primăria Pașcani, prin angajații Serviciului de Gospodărie Comunală și Locativă, a recurs la măsură ca urmare a deciziei Biroului Rutier Pașcani, la propunerea primarului Marius Pintilie. În scuarul de acces, din drumul spre Gâștești, au fost amplasate balize, prin care este interzis virajul spre parcarea centrului comercial.

SMART Estate&lOGISTIC SRL, administratorul complexului, are obligația de a realiza cele trei sensuri giratorii, pentru organizarea circulației rutiere în zonă.

Advertisements

Vorbim de o măsură asumată ca urmare a Hotărârii de Consiliu Local Pașcani, din data de 21 decembrie 2021, prin care beneficiarul investiției se angajează să realizeze căile de acces către noul centru comercial.

Advertisements
  

Reprezentanții firmei ce trebuie să realizeze lucrările de înființare a sensurilor giratorii spun că sunt în termen cu execuția lor.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Bușteni, Sovata și Sighișoara sunt destinațiile turistice cele mai ieftine din această toamnă

Redacția

Liderul PNL din CJ Iași despre plombarea drumurilor județene în 2020:”Să nu facem plombări în septembrie-octombrie anul viitor!”

Marius Parteni

80% din locurile de veci din cimitirul municipal au fost inventariate. Primăria anunță noi măsuri organizatorice

Alexandru Slătinaru
Încarcă...