NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria a amenajat platforma pentru montarea containerelor destinate cazării oamenilor străzii

Primăria a anunțat astăzi pe pagina sa de Facebook că a finalizat amenajarea platformei pe care vor fi amplasate containerele destinate cazării oamenilor străzii. Anunțul vine după ce săptămâna trecută, în conferința de presă, viceprimarul Cristian Rățoi a promis că aceste containere vor fi mutate de la stadion la sere și vor fi conectate la utilități.

„Începând de săptămâna viitoare vom desfășura această activitate, le mutăm, le conectăm. Vom face tot ce este necesar pentru a putea să primim oamenii străzii în containere”, declara pe 12 noiembrie, viceprimarul Cristian Rățoi.

Administraţia locală a achiziționat în 2017 aceste module. Este vorba despre două containere cu câte patru paturi și dotate cu toaletă. La momentul respectiv, reprezentanţii Primăriei susțineau că modulele vor fi folosite în diferite situaţii de urgenţă, deci nu doar pentru oamenii străzii. Ulterior au anunțat că și oamenii străzii vor fi cazați, când situația o va impune. Costul acestora a fost de 40.000 de lei.

  
Advertisements

Related posts

Lucrări de decolmatare a șanțurilor și plombari pe DJ 208 Pașcani – Hărmănești – Cotnari

Răzvan Grecu

Administrația locală evaluează de mai bine de două luni ofertele pentru concesionarea iluminatului public! Comisia de evaluare secretizată de primarul Pantazi!

Răzvan Grecu

Alimente care cresc tensiunea. Ce mâncăm ca să ne ferim de atacul de cord sau de accidentul vascular-cerebral

Redacția
Încarcă...