RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Prima reacție vine din USR după sondajul privind votul tinerilor. Moșteanu: „Bătălia pentru tineri este între USR și AUR. Și sondajele noastre arată că nu preferă partidele vechi”

Reacții politice după ce HotNews.ro a publicat sâmbătă rezultate ale unui sondaj realizat pentru inițiativa civică nonpartizană „Tinerii votează” de către institutul IRES. Rezultatele, citate de tineri, arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani.

Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USRFoto: Inquam Photos / George Călin

Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR, susține că studiile arată că tinerii nu se informează de la televiziuni sau site-uri, ci își iau informația de pe Tik-tok, Youtube sau alte rețele de socializare.

  

Principala schimbare o reprezintă modul cum partidele interacționează cu publicul tânăr și ce surse au devenit credibile sau importante pentru acest electorat, subliniază purtătorul de cuvânt al USR. Această comunicare se vede și în rezultate.

Potrivit acestuia, populația între 18 și 35 de ani își ia toată informația, nu numai cea legată de politică, din mediul online sau rețelele de socializare.

„Youtube e de bază, Tik-tok, Instagram, orice rețea socială și aici USR și AUR se mișcă mai bine decât celelalte partide”, este poziția reprezentantului Uniunii.

„Cred că cei de la AUR au câștigat electorat tânăr datorită modului de a comunica,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Franța vrea să expulzeze unsprezece ruși pentru radicalizare islamistă

Redacția

Liderul deputaţilor PNL: Agresivii din Parlament vor putea fi sancţionaţi pe măsura comportamentului lor impardonabil

Redacția

Zelenski a prezentat la Washington un plan de transformare a Ucrainei: Peste 80 de proiecte în valoare de 277 de miliarde de dolari

Redacția
Încarcă...