NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Prima doamnă a SUA a fost testată din nou pozitiv pentru COVID-19. Jill Biden fusese testată negativ în urmă cu câteva zile

Prima doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, a fost din nou testată pozitiv pentru coronavirus, după ce se vindecase la începutul acestei luni.

Jill Biden, în vârstă de 71 de ani, nu are simptome, dar a suferit un „recul” şi va reveni la izolare, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Kelsey Donohue, potrivit dpa.

Preşedintele Joe Biden a fost testat negativ pentru coronavirus miercuri, a spus Casa Albă. Cu toate acestea, ca persoană de contact, preşedintele SUA va fi testat mai frecvent şi va purta mască atunci când se află alături de alte persoane.

Premierul britanic Boris Johnson, vizită surpriză la Kiev de Ziua Independenței Ucrainei și la șase luni de la începutul invaziei ruse LIVE UPDATE | Război în Ucraina, ziua 183. Zelenski: Independența Ucrainei nu se va sfârși niciodată/ Explozii puternice în regiunea Kiev. Autoritățile îndeamnă populația să se adăpostească urgent

  

25 Aug, 08:56 | Știri externe

Advertisements

Un fost fotbalist și model italian a fost arestat. Este acuzat că și-a ucis iubita cu un ciocan

24 Aug, 19:35 | Știri externe

Săptămâna trecută, Jill Biden fusese testată negativ pentru COVID-19 după ce a stat în izolare cinci zile în urma unui test pozitiv, a anunţat duminică Casa Albă, conform agenției Reuters.

Advertisements

„După ce a stat izolată cinci zile şi după ce a primit un rezultat negativ la două teste consecutive pentru COVID-19, Prima Doamnă va pleca din Carolina de Sud spre Delaware mai târziu în cursul zilei” de duminică, a anunţat purtătorul său de cuvânt într-un comunicat.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Referendum privind alipirea la Rusia în teritoriul separatist al Georgiei, Osetia de Sud

Redacția

A murit un fost președinte mexican, cunoscut pentru masacrarea studenților protestatari

Redacția

Peter Robbins, vocea lui Charlie Brown, a murit la 65 de ani. Actorul, diagnosticat cu o boală mintală, s-a sinucis

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site