RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Prevenție, depistare, diagnostic și tratament precoce al cancerului de col uterin, în incinta Centrului Social din Târgu Frumos

Fii responsabilă de sănătatea ta! Prevenție, depistare, diagnostic și tratament precoce al cancerului de col uterin -Proiect cofinanțat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Proiectul se implementeaza de catre Institutul Regional de Oncologie Iasi, in parteneriat cu Fundatia Enable Romania.Proiectul de adreseaza femeilor din regiunea de dezvoltare Nord – Est, care vor beneficia de serviciile oferite prin programele regionale de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament. Evenimentul se va desfășura pe data de 20 mai, începând cu ora 9.00, în incinta Centrului Social din Târgu Frumos. strada Cuza Vodă, nr.28.

Toate evaluarile si procedurile medicale oferite in cadrul proiectului pentru cancerul de col SUNT COMPLET GRATUITE, ATAT PENTRU PERSOANELE ASIGURATE, CAT SI PENTRU CELE NEASIGURATE!

Pentru inscrieri contactati utilizand informatiile de mai jos : FUNDATIA ENABLE ROMANIA1.

  

Ionita Oana Expert coordonator recrutare grup tinta 0733.023.1392.

Andrici Tereza Expert coordonator recrutare grup tinta 0763.664.5763.

Dumitrasca Valentina Coordonator expert informare si organizare campanii 0721.133.394.

Related posts

Două surori din Târgu Frumos sunt numărul 1 la tenis în județul Iași, și pe primele locuri la nivel național. Din păcate, sportul de performanță se face doar cu sacrificiile părinților și fetelor. Statul nu le dă nici măcar o apă la turnee

Redacția

Programul actualizat al medicilor de la Spitalul din Târgu Frumos

Redacția

Şedinţă de Consiliu Local la Târgu Frumos, cu 19 proiecte pe ordinea de zi

Teona Gherasim
Încarcă...