RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Prețul unei călătorii pe mijloacele de transport ale RAGCL rămâne neschimbat, din cauza documentației realizată greșit

Reprezentanții RAGCL nu au reușit nici astăzi să obțină o majorare de preț pentru o călătorie pe mijloacele de tansport în comun ale regiei. Astăzi în fața consilierilor locali a fost prezent Constantin Cojocaru, șeful Serviciului de Transport din cadrul regiei, pentru a furniza informațiile necesare în ceea ce privește creșterea solicitată.

Advertisements

 

Din cauza unei greșeli din documentația întocmită, proiectul a fost din nou amânat. Conform documentelor anexate, autobuzele RAGCL parcurg  59.384 de kilometri lunar, consumul de motorină fiind de 6.780 litri. Reprezentantul RAGCL a fost întrebat care este consumul unui autobuz. "În medie consumul este de 35 litri la suta de kilometri", a spus Constantin Cojocaru. Un simplu calcul făcut pe baza datelor puse la dispoziția consilierilor indică faptul că un autobuz al RAGCL consumă un litru de motorină pentru 8,7 kilometri parcurși, astfel că pentru 100 de kilometri consumul ar fi de 11,50 litri. Cum la mijloc este o greșeală, a fost propusă amânarea deciziei pentru o ședință viitoare. 
În aceste condiții reprezentantul regiei a trebuit să accepte decizia aleșilor locali. Așa că, cel puțin pentru o lună de zile, clienții RAGCL vor scoate din buzunare tot 2 lei pentru o călătorie cu mijloacele de transport sau 60 de lei pentru un abonament.   

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}
 

Related posts

Vești bune pentru pășcăneni! Primul strat de asfalt turnat pe strada Fântânele, până la sfârșitul săptămânii. Pe Esplanada din vale se lucrează de zor

Oana Cordoneanu

Așteptarea a luat sfârșit: Luni va avea loc recepția finală a Parcului Peștișorul

Teona Gherasim

O „senzație” de a primarului Dumitru Pantazi a făcut ca RAGCL să semneze un contract păgubos cu Tinmar Energy, firmă ce furnizează gaz societății AgroComplex Lunca! Edilul dat de gol de directorul regiei de termoficare după ce a negat că s-ar fi implicat

Răzvan Grecu
Încarcă...