RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Preot arestat în Polonia pentru trafic de droguri şi infracţiuni sexuale. Bărbatul organiza des orgii la el acasă

Un preot polonez a fost arestat și acuzat de consum şi trafic de droguri, de numeroase infracțiuni sexuale, precum și de faptul că nu a acordat sprijin unei persoane aflate în pericol medical, după ce un bărbat a căzut secerat la podea la o petrecere sexuală care avea loc chiar la el acasă.

Eparhia din sud-vestul Poloniei la care slujea preotul este implicată într-un scandal de când au apărut informații, în septembrie anul trecut, despre o orgie la domiciliul feței bisericești, din orașul Dabrowa Gornicza.

“Trei dintre acuzații se referă la infracțiuni descrise în legea privind combaterea dependenței de droguri și sunt legate de furnizarea de droguri, iar una dintre acestea este legată în plus de infracțiuni împotriva libertății și decenței sexuale”, a declarat un purtător de cuvânt al procuraturii locale, potrivit Mediafax.

Cea de-a patra acuzație se referă la ”omisiunea de a ajuta o persoană care se confruntă cu o amenințare la adresa vieții sau a sănătății sale”.

  

Potrivit sursei citate un bărbat s-a prăbușit la petrecere după ce a luat prea multe pastile pentru disfuncții erectile. Unul dintre participanți a chemat o ambulanță, dar la sosirea paramedicilor acestora li s-a refuzat accesul și au putut să se ocupe de bărbat doar după ce a fost chemată poliția.

Trei bărbați au luat parte la petrecerea din casa preotului, din care unul s-ar fi prostitual, a relatat presa locală.

În paralel cu activitatea procuraturii, biserica va desfășura propria anchetă.

observator

Related posts

Ursul de la Pojorâta, filmat în timp ce devora un vițel (VIDEO)

Redacția

Povestea celor mai proşti hoţi din România. Cum i-a prins un danez pe românii care i-au furat telefonul

Redacția

Un brancardier s-a spânzurat după ce a pierdut banii de nuntă la păcănele

Redacția
Încarcă...