NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Premii pentru patru tinere pășcănence la Festivalul Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri “Voci de Îngeri”

 

O nouă ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri “Voci de Îngeri”a adunat zeci de copii talentați, din țară și Republica Moldova, pe scena Teatrului “Matei Vișniec” Suceava. Evenimentul, aflat la a doua ediție, a avut un real succes, și s-a desfășurat în perioada 13-14 aprilie.

  

 

Din Pașcani, pe scena festivalului au evoluat patru mici artiste talentate, care au fost răsplătite de juriu. Astfel, fiecare, la categoria sa de vârstă, a obținut următoarele premii: Antonia Roșu (6 ani)-locul I și premiul special din partea juriului, Maria Oprea (9 ani) locul II, Rianna Rusu (14 ani) locul II și Alexia Cășuneanu (14 ani)- trofeul categoriei.

Festivalul este un concurs de interpretare care are ca scop promovarea creației și artei interpretative, descoperirea și promovarea copiilor și tinerilor talentați în interpretarea muzicii ușoare (pop) specifice vârstei. 

 Criteriile de jurizare au fost  în funcție de: timbru, amplitudine, emisie vocală, dicție, intonație, perzență scenică, interperetare artistică, elemente de originalitate, stil interpretativ, expresivitate, costumație, coregrafie.

Juriul festivalului-concurs a fost compus din nume prestigioase din domeniul muzicii ușoare și a culturii românești (compozitori, artiști interpreți, profesori, oameni de radio): Mihai Alexandru, Luminița Anghel, Aurelian Temișan, Tudor Turcu, Claudiu Bulete, Marcel Iorga, Mihaela Gârlea, Florin Fodor.

 

 

 

 

Advertisements

Related posts

Pe ce poți să pariezi când nu sunt meciuri

Redacția

Tipuri de perne personalizate pe care le poti oferi cadou

Redacția

6 ani de la prima emisie a programului Actualitatea TV!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site