NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Premii pentru patru tinere pășcănence la Festivalul Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri “Voci de Îngeri”

 

O nouă ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri “Voci de Îngeri”a adunat zeci de copii talentați, din țară și Republica Moldova, pe scena Teatrului “Matei Vișniec” Suceava. Evenimentul, aflat la a doua ediție, a avut un real succes, și s-a desfășurat în perioada 13-14 aprilie.

 

Din Pașcani, pe scena festivalului au evoluat patru mici artiste talentate, care au fost răsplătite de juriu. Astfel, fiecare, la categoria sa de vârstă, a obținut următoarele premii: Antonia Roșu (6 ani)-locul I și premiul special din partea juriului, Maria Oprea (9 ani) locul II, Rianna Rusu (14 ani) locul II și Alexia Cășuneanu (14 ani)- trofeul categoriei.

Festivalul este un concurs de interpretare care are ca scop promovarea creației și artei interpretative, descoperirea și promovarea copiilor și tinerilor talentați în interpretarea muzicii ușoare (pop) specifice vârstei. 

 Criteriile de jurizare au fost  în funcție de: timbru, amplitudine, emisie vocală, dicție, intonație, perzență scenică, interperetare artistică, elemente de originalitate, stil interpretativ, expresivitate, costumație, coregrafie.

Juriul festivalului-concurs a fost compus din nume prestigioase din domeniul muzicii ușoare și a culturii românești (compozitori, artiști interpreți, profesori, oameni de radio): Mihai Alexandru, Luminița Anghel, Aurelian Temișan, Tudor Turcu, Claudiu Bulete, Marcel Iorga, Mihaela Gârlea, Florin Fodor.

 

 

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Pășcăneanul Alexandru Grosu a smuls de la audițiile X Factor doar un dans (VIDEO)

Redacția

Gala Actualitatea TV 2014: Mai sunt trei zile de VOT! Intră și votează-ți favoritul! Competiție strânsă la secțiunea Politică!

Răzvan Grecu

“Melodie cu Mesaj”, ultima piesă a muzicianului Andrei Igoraș (Video)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site