NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Premierul Ciucă l-a demis pe un apropiat al lui Cîțu, angajându-și un nou consilier, pe analistul Iulian Chifu

Potrivit unui decret semnat de premierul Nicolae Ciucă, secretarul de stat Victor Florin Dumitriu (un apropiat al liderului PNL, Florin Cîțu) a fost demis din funcție. În locul lui Dumitriu, premierul Ciucă și-a numit un nou consilier, pe analistul Iulian Chifu.

De altfel, Chifu a confirmat pe contul său de facebook, că are o relație „mai veche” și ”mai apropiată” cu generalul Ciucă, motiv pentru care i-a acceptat propunerea.

„Am avut azi onoarea să mi se propună poziția de consilier de stat al Premierului Nicolae Ciuca. Având în vedere relația veche și apropiatș și prietenia care mă leagă de generalul Ciucă, am acceptat. E de muncă, iar provocările în zona în care mă pricep – relații internaționale, securitate, conflicte, crize, afaceri strategice – sunt numeroase. Cu sprijinul instituțional necesar și cu ajutorul echipei, sper să reușesc să fac față și acestei responsabilități pe care mi-am asumat-o”, a scris Iulian Chifu.

Advertisements

Chifu a mai fost consilier prezidential în 2011, când Traian Băsescu era președintele României. A fost, de asemenea, consilier al fostului președinte liberal Crin Antonescu. In CV, acesta menționează că este profesor la SNSPA și președinte al Centrului de Prevenire a Conflictelor. El menționează că ar deține un „certificat de acces la informații clasificate”.

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Vineri noapte începe alimentarea cu apă caldă în Ploiești, la 82 de zile de la oprire

Redacția

VIDEO Jocurile Olimpice: O tenismenă siriană de 12 ani este cea mai tânără sportivă de la Tokyo

Redacția

VIDEO A nins în Arabia Saudită. Imagini cu localnici cântând şi dansând în zăpadă au devenit virale

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site