NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Premieră negativă pentru Rusia la București: Nu a mai fost aleasă în Consiliul Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor / România, un nou mandat

Rusia a înregistrat luni o premieră negativă la București: este pentru prima dată când nu obține un loc în Consiliul Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor, forul administrativ al acestei agenții ONU care face regulile în IT&C la nivel mondial, au precizat pentru HotNews.ro mai multe surse guvernamentale. Pe de altă parte, România a obținut al 8-lea mandat consecutiv în acest for.

Voturi ITUFoto: ANCOM / Facebook

Cu 160 de voturi din 179 valide, Romania a obținut luni, din nou, cel mai mare număr de voturi pentru a ocupa un loc în Consiliul ITU, pentru regiunea Europa de Est și Asia de Nord.

Advertisements
  

Alături de țara noastră, Azerbaidjan, Polonia, Bulgaria și Republica Ceha au mai fost mandatate în cadrul Consiliului pentru următorii 4 ani.

Advertisements
  • ”Rezultatul votului de azi, în urma căruia am obținut cel mai mare număr de voturi din Regiunea C, 160 din cele 179 valide, exprimate de statele membre în cadrul Conferinței Plenipotențiarilor, este o nouă dovadă de încredere de care se bucură specialiștii români, care au un cuvânt important de spus în stabilirea liniilor directoare ale sectorului telecomunicațiilor la nivel mondial”, a declarat președintele ANCOM, Vlad Stoica.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

SUA: Un război intern între democrați amenință programul lui Biden

Redacția

[P] Pentru Cel Mai Mare Eveniment Sportiv de pe Planetă, Betano îți propune 5 Mega-Oferte și 111 Lei Pariu Gratuit!

Redacția

Iohannis: Suntem gata să găzduim o prezenţă crescută a trupelor aliate pe teritoriul nostru. Măsurile luate de NATO, un răspuns eminamente defensiv

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site