NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Premieră locală din cauza COVID-19! Actualitatea TV a realizat, în direct, o emisiune în care moderatorul, invitații și regia tehnică au fost în locații diferite!

Pentru a da un exemplu de cum se aplică regulile de distanțiere socială, Actualitatea TV  a realizat emisiunea „În Obiectiv” cu ajutorul aplicațiilor de la distanță. Astfel, în studioul Actualitatea TV a fost prezent doar moderatorul emisiunii, Marius Parteni, în timp ce invitații și regia tehnică s-au aflat în locații diferite.

Emisiunea a avut loc ieri seară de la ora 20.00 și a fost difuzată simultan atât pe rețelele de CATV din Pașcani și împrejurimi, cât și pe rețelele de socializare. Marius Parteni i-a avut invitați pe Răzvan Grecu aflat în Bacău, pe Marius Pintilie aflat în locuința  sa, iar regia tehnică a fost asigurată prin „telemuncă”. La emisiune au fost invitați să participe și viceprimarul Gabriela Nedelcu, dar și consilierul Sorin Olariu, însă cei doi au declinat invitația.

Experimentul tehnic de ieri seară s-a dorit și un exemplu pentru Primăria municipiului Pașcani care nu a reușit până acum să organizeze on-line ședințele de Consiliu Local.

loading...
Advertisements

Related posts

Energia “Solarra” va concerta în a doua zi de Paște în Pașcani

Teona Gherasim

Internetul ”se va închide” pentru 24 de ore în 2017

Redacția

Cei mai năstruşnici roboţi creaţi în laboratoarele din Iaşi: „În viitor, nanoroboţii vor face parte din corpul nostru“

Redacția
Încarcă...