NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Premieră a Operei din Iași: El Tango, duminică seara, în parc

Opera Națională Română Iași continuă seria proiectelor inedite pe care le lansează în cadrul programului Samer 2020, stagiunea estivală a acestui an.

După succesele deosebite avute de recitalurile speciale de operă și balet în aer liber, Opera ieșeană propune publicului o premieră, El Tango. Evenimentul va avea loc duminică, de la ora 19:30, în Parcul Operei.

Reprezentația va conduce spectatorii printr-o călătorie în pașii celebrului dans apărut în 1880 la granița dintre Argentina și Uruguay, care a cucerit apoi planeta, fiind din 2009 pe lista patrimoniului cultural imaterial al umanității UNESCO.

Coregrafia spectacolului susținut de artiștii Operei Naționale Române Iași este semnată de Amalia Mîndruțiu, iar costumele de Maria Eșanu.

Advertisements
  

Muzica va fi interpretată live de Radu Cotoman (vioară), Iulian Croitoriu (acordeon), Emerich Ghercă (violoncel), Vlad Titieanu (contrabas), Răzvan Boroda (pian), Alighieri Iațâc, Cristian Cozma (percuție).

Advertisements

Biletele de intrare se pot achiziționa începând de miercuri, de la ora 12, de pe site-ul operaiasi.ro și de la Agenția Operei, situată în foaier.

ziarul de iasi

Advertisements
Advertisements

Related posts

Tornadă devastatoare în Cehia, soldată cu mai mulți morți și 150 de răniți (Foto-Video)

Redacția

Cuvânt pentru suflet în Săptămâna Mare, cu preotul Pavel Postolachi (VIDEO)

Redacția

ȘEDINȚĂ DE CL PAȘCANI 31 IANUARIE 2019 (VIDEO)

Redacția
Încarcă...