RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Prăbușire în clasamentul WTA pentru trei campioane – Naomi Osaka, Sofia Kenin și Serena Williams

Eliminată surprinzător în turul al treilea de Amanda Anisimova (antrenată de Darren Cahill), Naomi Osaka a pierdut puncte importante în clasamentul WTA, nipona fiind campioana en-titre la Australian Open.

Naomi Osaka se află în prezent pe locul 14 în lume, dar în clasamentul WTA live ea se găsește pe 84, cu 826 de puncte. Este o cădere de 70 de locuri pentru fosta lideră mondială.

În 2020, Sofia Kenin a avut un Australian Open de vis, americanca încunându-se campioană pe Rod Laver Arena. La doi ani distanță, Sofia nu-și găsește ritmul, iar la ediția din acest an a Grand Slamului de la Melbourne a fost eliminată din runda inaugurală. Înainte de startul turneului, Sofia era pe locul 13 mondial.

În clasamentul live, Kenin este în acest moment pe 95, cu 772 de puncte. Este o coborâre de 82 de locuri.

  

În fine, Serena Williams a declarat forfait de la Australian Open neputând să-și apere punctele cucerite în 2021 pentru calificarea în semifinale.

Înainte de startul Austalian Open 2021, Serena se afla pe locul 59 WTA. În ierarhia live,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

De ce se pregătește un ONG să ridice în Cluj o „școală de meserii”? Beard Brothers: „Vrem să le spunem tinerilor că poți să faci o treabă faină, că poate să fie cool să ai o meserie”

Redacția

PNL a decis noi măriri de salarii pentru profesori. Cu cât vor fi mărite lefurile din educație SURSE

Redacția

Cum justifică George Simion protestul AUR

Redacția
Încarcă...