RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Povestea perseverenței şi a efortului depus de elevul din Târgu Frumos, cu media zece la Evaluarea Naţională 2021

Ionuţ Casian Grigoraș, elev din cadrul Şcolii Gimnaziale „Ion Creangă” din Târgu Frumos, judeţul Iaşi, este unul dintre cei şapte elevi care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională 2021.

Acesta este un tânăr muncitor, perseverent care a obţinut rezultate maxime la unul dintre cele mai importante examene. Decaristul susţine că subiectele nu i s-au părut deloc dificile. Şeful de promoţie, pe viitor are în vedere să intre la Colegiul Naţional „Emil Racoviţa” din Iaşi.

Elevul Ionuț Grigoraș este unul dintre cei șapte decariști din județul Iași

S-au publicat rezultatele la Evaluarea Naţională din Iaşi. Șapte elevi au luat nota 10 la acest examen important. Iași este primul pe lista județelor din regiunea Moldovei care are cele mai multe note de 10, ca în fiecare an.

Decariștii sunt de la Colegiul Naţional „Costache Negruzzi” Iaşi, Scoala Gimnaziala „Ion Creanga”, Tg. Frumos, Colegiul Naţional Iaşi. După rezolvarea contestaţiilor sunt şanse reale ca în judeţul Iaşi să fie mult mai multe note de 10, mulţi dintre elevi având puţin sub nota maximă.

  

„Mă numesc Grigoraș Casian Ionuț și sunt elev al Școlii Gimnaziale ˮIon Creangă˝ Târgu Frumos. Am obținut la Evaluarea Națională, sesiunea iunie 2021, nota 10 atât la proba de Limba și literatura romană, cât și la cea de la matematică. Rezultatele semnificante pe care le-am obțiut sunt rodul muncii, perseverenței, efortului depus în anii de gimnaziu. Mă așteptam să obținut punctajul maxim, având în vedere că subiectele nu mi s-au părut dificile.

Am terminat clasle V-VIII ca șef de promoție, iar media de admitere 10 mă va ajuta să ocup un loc la orice liceu mi-aș dori, opțiunea favorită fiind Colegiul Național ”Emil Racoviţa”, profil real, specializarea matematică-informatică, intensiv engleză. Mulțumesc tuturor profesorilor, în special doamnelor profesoare Ana-Maria Doleanu și Goșman Marcela, pentru că au crezut în potențialul meu și mereu m-au susținut”, a transmis Ionuţ Casian Grigoras, elev din Târgu Frumos, care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională 2021.

Rezultatele la Evaluarea Națională au fost afișate

Rezultatele de la Evaluarea Națională 2021 s-au afișat pe site-ul oficial evaluare.edu.ro. Fiecare elev trebuie să introducă codul primit de la unitatea de învățământ, pentru a vedea notele pe care le-a obținut la examene.

În București au fost obținute doar 13 medii de 10, după publicarea rezultatelor la Evaluarea Națională 2021. Anul trecut, în primul an de pandemie, au fost înregistrate 224 de medii de 10 în București și 839 în toată țară.

Nu mai puțin de 131.177 de elevi s-au înscris la nivel național la Evaluarea Națională 2021, față de 172.532 câți anunța ministerul că s-au înscris anul trecut.

Evaluarea Națională 2021 a fost organizată în 3.850 de centre, mult mai puține față de 4.253 de centre, câte erau anul trecut.

La nivel naţional, 15 elevi din Cluj Napoca au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, 13 din Bucureşti şi doar 8 din Timişoara.

Codaşele clasamentului în ceea ce priveşte numărul total al elevilor ce au obţinut nota maximă la Evaluarea Naţională 2021 sunt Neamţ cu 4 elevi de 10, Suceava cu 3 medii de 10, Bacău cu 3, Arad şi Vaslui cu doar un elev care a luat 10.

bzi

Related posts

Vezi care sunt elevii din Pașcani care au obținut 10 la BAC

Răzvan Grecu

168 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu. Poeziile scriitorului au răsunat pe străzile Pașcaniului

Irina Gherasim

Pașcani: Rezultate evaluare națională pe școli. O singură medie de zece

Redacția
Încarcă...