NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Povestea impresionantă a bărbatului care a dansat după ce s-a vindecat de coronavirus

Un bunic oltean a jucat sârba la ieșirea din spital, după ce a scăpat de coronavirus. Bucuria lui a fost cu atât mai mare cu cât, nepoata lui în vârstă de 12 ani, ieșise din spital cu o săptămână în urmă. Acum, bătrânul vrea să revină la spital pentru a le mulțumi cadrelor medicale care au avut grijă de el.

– Bravo, domn’ Popescu. Bravo! Așa ar trebui fiecare pacient să facă al externare să facă câte o horă.

Teodor Popescu, bunicul celebru din Olt care i-a înveselit pe medicii spitalului de COVID-19 din Gorj în ziua externării sale, a povestit la DigiFm cum și-a petrecut ultimele zile în spital, după plecarea nepoatei sale, vindecată cu o săptămână înaintea lui.

Teodor Popescu: „În fiecare zi stăteam pe telefon și puneam o sârbă și dansam singur în salon acolo. Nu am știut că e camera acolo. Am avut tensiunea mare, mi-a zis doamna doctor: Păi dacă dansați! Și am zis: De unde știți? Eu am plecat cu suita oltenească. Am pregătit suita oltenească și din momentul când am plecat din salon și până am ajuns afară am jucat. Afara a venit sârba!”

Advertisements
  

„De ce ți-e frică, de aia nu scapi”, spunea Teodor Popescu în intervenția de la Digi FM. Bătrânul spune că a respectat măsurile de protecție, însă doar un moment de neatenție a dus la îmbolnăvirea sa.

Teodor Popescu: „Pe 13 am fost la munte și am schimbat niște bani. Nu am avut mănuși, am numărat banii. Nu era aglomerație. I-am băgat în portofel. Probabil că m-am atins la gură, nas. Eu m-am protejat, nu s-a protejat nimeni în sat cum m-am protejat eu!”

Bunicul Teodor a vorbit cu mândrie despre nepoata lui, pe care o crește de când avea 12 zile. Împreună vor organiza o expoziție de pictură, cu scopul de a strânge bani pentru spitale.

Teodor Popescu: „Hotărârea o luasem de mult. Cine ar fi crezut că noi cădem în pacoste? Toate picturile făcute, vom organiza o expoziție și cine va… vom merge și vom da cu toata inima absolut tot.”

Advertisements

O surpriză a venit din partea unui ascultător Digi FM. Acesta dorește să cumpere un tablou cu semnătura fetiţei pentru a-l expune în sufrageria lui: „Vreau să cumpăr un tablou de la nepoțică! Să îl pun la mine în sufragerie.”

digi24

Advertisements
Advertisements

Related posts

12 aprilie, Bursa Generală a Locurilor de Muncă la Pașcani. Sute de oferte pentru șomeri

Oana Cordoneanu

ISU Iaşi recrutează voluntari

Redacția

Echipaje de la Pompieri și Ambulanță solicitate în această dimineață la blocul C2 din zona vale

Marius Parteni
Încarcă...