NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Protest împotriva ApaVital și a primarului Dumitru Pantazi: „Eu vreau un primar pe care să-l respect, nu un primar pe care să-l disprețuiesc!” (VIDEO)

Pascănenii nu sunt indiferenți. Sute de oameni au ieșit din casă pentru a protesta împotriva ApaVital și primarului Dumitru Pantazi. Este a doua duminică la rând în care oamenii ies în stradă pentru a se manifesta împotriva abuzurilor la care sunt supuși de operatorul ieșean.

Cei care au luat cuvântul au spus ca nu își doresc să disprețuiască primarul. Oamenii vor ca Dumitru Pantazi sa nu ii disprețuiască. Protestatarii sunt pașnici și nu își doresc decât ca problemele ridicate de ei sa își găsească rezolvare.

  

Ca răspuns la indiferența celor care au ales să „stea la o bere” pe stadion, în cadrul festivalului berii, și nu lupta pentru alături de ei împotriva celor de la ApaVital, pascanenii ieșiți în stradă scandează: noi vrem apa, nu bere!

Afara a început să plouă, iar lumea a început să plece de la protest, însă nu înainte de a cere demisia primarului și a aleșilor locali.

{youtube}padVDXZwbVI{/youtube}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pensionarii vor primi banii mai repede de Paşte

Redacția

Mobilizare pe Facebook pentru cazul prezentat de NewsPascani! Un incendiu le-a distrus locuinţa, noi îi putem ajuta!

Ema Roman

Cum îţi pregăteşti maşina pentru sezonul rece? Sfaturi pentru șoferi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site