NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Protest împotriva ApaVital și a primarului Dumitru Pantazi: „Eu vreau un primar pe care să-l respect, nu un primar pe care să-l disprețuiesc!” (VIDEO)

Pascănenii nu sunt indiferenți. Sute de oameni au ieșit din casă pentru a protesta împotriva ApaVital și primarului Dumitru Pantazi. Este a doua duminică la rând în care oamenii ies în stradă pentru a se manifesta împotriva abuzurilor la care sunt supuși de operatorul ieșean.

Cei care au luat cuvântul au spus ca nu își doresc să disprețuiască primarul. Oamenii vor ca Dumitru Pantazi sa nu ii disprețuiască. Protestatarii sunt pașnici și nu își doresc decât ca problemele ridicate de ei sa își găsească rezolvare.

Ca răspuns la indiferența celor care au ales să „stea la o bere” pe stadion, în cadrul festivalului berii, și nu lupta pentru alături de ei împotriva celor de la ApaVital, pascanenii ieșiți în stradă scandează: noi vrem apa, nu bere!

Afara a început să plouă, iar lumea a început să plece de la protest, însă nu înainte de a cere demisia primarului și a aleșilor locali.

{youtube}padVDXZwbVI{/youtube}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

O fetiță, primul copil venit pe lume în 2013 la Spitatul Municipal de Urgență

Marius Parteni

Povestea Mihaelei, o fată de 17 ani care se luptă cu soarta, prezentată de părintele Damaschin

Redacția

Metodologia de facturare individuală a apei pusă în dezbatere publică

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site