NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Pompieri infectați cu Covid la Iași: 8 angajați de la ISU izolați la domiciliu

Covid 19 atinge tot mai multe institutii din judetul Iasi. Astazi s-a constatat ca un numar de 8 angajati ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din Iasi au fost depistati pozitivi. Este vorba despre unitatea de Pompieri din Zona Industriala cea prin intermediul careia autoritatile au distribuit mastile de protectie si dezinfectantii achizitionati de Guvern. Cei 8 angajati de la ISU au fost plasati in izolare la domiciliu iar contacţii direcţi au fost plasaţi în carantină.

Conform datelor oferite de Institutul Naţional de Sănătate Publică, până astăzi, 4 noiembrie 2020, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 11662 de cazuri cu persoane infectate cu Covid-19 (cu 363 de cazuri în plus faţă de ziua precedentă). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 4277 au fost externate (cu 95 de persoane externate în plus faţă de ziua precedentă). În judeţul Iaşi în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 8 decese în rândul persoanelor confirmate pozitiv, numărul total de decese fiind 247.

dezvaluirea

  
Advertisements

Related posts

314 cazuri noi în Iași. Rămânem în TOP 10, deși a mai scăzut numărul infectărilor

Redacția

Transplant de la mamă la fiică, la „Parhon”

Redacția

O tânără a rămas fără serviciu după ce tatăl ei a murit infectat cu COVID-19! Frica de a nu-i aduce coronavirusul în unitate l-a determinat pe patron să renunțe la angajat

Redacția
Încarcă...