RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațiePoliție

Polițiștii din penitenciare amenință că de sărbători nu vor supraveghea deținuții!

Sindicatele din penitenciare cer deblocarea legii salarizării unitare, deblocarea normelor de echipare și de hrană, dar și eliminarea discriminărilor în ceea ce privește pensiile militare de stat. Astfel, in semn de protest, refuză să mai intre în serviciu, zilele care urmează vor refuza să mai primească infractori, iar de Crăciun și de Revelion vor lasa pușcăriile nepăzite. Acestia au reactionat negativ dupa de Guvernul României a promis majorarea cu 100 de lei a salariilor polițiștilor, militarilor și polițiștilor de penitenciare.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) consideră că lipsa de interes a guvernanților față de structurile din sectorul de apărare, ordine publică și securitate națională afectează calitatea serviciilor oferite cetățenilor de aceste instituții fundamentale ale statului, făcându-le neatractive. https://telem.ro/politistii-din-penitenciare-ameninta-ca-de-sarbatori-nu-vor-supraveghea-detinutii/

Related posts

Posibile probleme la plata rovinietei prin SMS

Redacția

(VIDEO) Managerul ApaVital acoperă activitățile suspecte din zona puțurilor de captare Moțca! Doruș: “Sesizați autoritățile competente”!

Marius Parteni

O femeie a reclamat că a fost violată. Unul dintre autori ar fi fiul concubinului victimei!

Marius Parteni
Încarcă...