NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Poliţiştii de penitenciare anunţă declanşarea unei serii de proteste

Poliţiştii de penitenciare anunţă declanşarea unei serii de proteste în perioada următoare.

De luni, sindicaliştii din penitenciarul Vaslui îşi vor desfăşura îndatoririle profesionale cu mai multă atenţie, însă în limitele legii, iar excesul de zel va duce la blocarea activităţii penitenciarului şi drepturile deţinuţilor ar putea fi afectate, semnalează Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Următoarea unitate de detenţie care se va implica în acest gen de protest va fi penitenciarul Deva. Reprezentanţii angajaţilor vor să atragă astfel atenţia factorilor politici din alianţa de guvernare PSD- PNL- UDMR pe care o acuză de lipsă de reacţie la problemele din închisori.

Sindicaliştii cer în principal aplicarea integrală a legii salarizării şi eliminarea discriminării pe care reclamă că o generează actuala lege a pensiilor militare.

Advertisements
Advertisements
  

Sindicatele din poliţie şi din penitenciare intenţionează ca de luna viitoare să declanşeze acţiuni comune de protest în faţa sediilor mai multor ministere, dar şi la guvern şi la parlament cu marşuri la orele de vârf ale traficului din Bucureşti.

radio iasi

Advertisements
Advertisements

Related posts

Un pășcănean a alimentat mașina cu benzină fără să plătească. A fost identificat de polițiști după aproape o lună

Redacția

Un pumn în figură l-a băgat în spital pe un bătrân din Tătăruși

Răzvan Grecu

Marian Godină o apără pe polițista din Pașcani

Diana Marcu
Încarcă...