NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Polițiștii de la transporturi transmit recomandări preventive pelerinilor

La data de 12 octombrie a.c., având în vedere că pelerinii vin cu trenul, în municipiul Iaşi, pentru a participa la sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, poliţiştii de la Prevenire împreună cu cei de la Transporturi şi cu jandarmii ieşeni au desfășurat o activitate preventivă în Gara Mare, din municipiul Iaşi.

În cadrul activității, pelerinii au primit de la poliţişti şi jandarmi sfaturi și pliante cu recomandări preventive pentru a evita victimizarea și implicarea, în orice mod, în fapte antisociale.

Astfel, polițiștii le-au recomandat pelerinilor să îşi supravegheze bunurile şi valorile pe care le au asupra lor, în special atunci când se află în zone aglomerate.

Advertisements

De asemenea, aceștia au fost sfătuiți să nu își lase bagajele nesupravegheate și nici să nu le încredințeze unor persoane necunoscute.

Advertisements
  

Totodată, poliţiştii şi jandarmii le-au transmis persoanelor să nu uite de respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARSCoV-2: să poarte masca de protecţie, inclusiv în spaţiile publice deschise, să păstreze distanţarea fizică şi să respecte interdicţiile privind deplasarea/libera circulaţie.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Sfinţii Trei Ierarhi, numai buni de mâncat. Cea mai mare sculptură în colivă, adusă în Tătăraşi (FOTO)

Redacția

Iași, hai în echipa GoDaddy. Ne vedem online, la Târgul de Cariere Digital Iași

Redacția

Coadă suspectă pentru operaţii la Institutul de Cardiologie. Ce spune directorul şi cum se face selecţia

Redacția
Încarcă...