RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Poliţist găsit împuşcat în cap într-o zonă izolată din Suceava: „Când această linie se va îndrepta vei fi iubit de toţi”

Un poliţist din comuna Dărmăneşti a fost găsit împuşcat în cap luni, în jurul orei 21.00, pe un deal din municipiul Suceava. Bărbatul de 32 de ani era divorţat şi ar fi suferit de depresie.

Nenorocirea s-a petrecut pe un deal din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, luni seară, în jurul orei 21.00. Victima este Andrei Ionuţ Aursulesei, în vârstă de 32 de ani, care activa la secţia rurală Dărmăneşti.

  

 

Bărbatul a lăsat un mesaj pe Facebook care i-a dat de gândit fostei sale soţii. „Când această linie se va îndrepta vei fi iubit de toţi”, a scris victima înainte să fie găsită în stare de inconştienţă, cu un glonţ în cap.

Femeia a cerut ajutor, iar poliţiştii au plecat în căutarea colegului lor. L-au găsit în stare foarte gravă. Aursulesei a fost transportat la Spitalul din Suceava, unde, în jurul orei 22.00 se lua în calcul inclusiv transferul pacientului cu elicopterul SMURD la o altă unitate spitalicească. Problema este că bărbatul nu era în stare stabilă şi nu putea fi transportat.

Sursă: www.adevarul.ro

Related posts

Acțiune de amploare a Poliției Rutiere în județul Iași. 37 de permise reținute, în câteva ore

Redacția

Microbuze cu români care călătoreau spre și dinspre Italia, accident cumplit în Ungaria. Un șofer din județul Neamț a murit pe loc

Redacția

Tir răsturnat în această dimineață în localitatea Ruginoasa. Zăpada dă bătai de cap șoferilor (FOTO VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...