RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Polițist din Dolhasca mort de coronavirus la 47 de ani

Un polițist în vârstă de 47 de ani a murit la Spitalul Județean Suceava, unde era internat din data de 5 decembrie, fiind diagnosticat cu Covid-19. Agentul șef-principal de poliție Liviu Cojocar lucra la Poliția orașului Dolhasca iar evoluția sa din ultimele zile nu părea a fi una defavorabilă. Brusc, în noaptea de duminică spre luni, inima acestuia a încetat să mai bată.

”Agentul șef-principal de poliție Liviu Cojocar era promoție 1993 a Școlii de Agenți de Poliție Câmpina, avea 47 de ani, fiind tatăl unei fete de 23 de ani, de care era extrem de mândru. Transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate, dar și colegilor, prietenilor și tuturor celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, prieten drag…”, a scris pe pagina sa polițistul sucevean Bogdan Bănică, președintele executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România.

Este primul caz de polițist din Suceava care moare după ce s-a infectat cu virusul care a dat toată omenirea peste cap.

monitorulsv.ro

  

Related posts

Final de anchetă epidemiologică la Secţia de Îngrijiri Paliative

Redacția

Veşti bune: precizări importante privind medicamentele compensate!

Redacția

Un singur dosar de candidat pentru postul de manager al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani! Dosarul va fi analizat mâine

Marius Parteni
Încarcă...