NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Poliția Rutieră Pașcani anunță acțiuni împotriva proprietarilor de mașini tunate!

Biroul de Poliție Rutieră, din cadrul Poliției Pașcani, anunță verificări pe străzile din municipiu, cu scopul depistării vitezomanilor, dar și a proprietarilor de autoturisme sau motociclete tunate. Totul după ce Actualitatea Tv și NewsPascani.com au atras atenția asupra disconfortului creat.

Anunțul a fost făcut în ședința Comisiei de Organizare a Circulației Rutiere, ce a avut loc ieri, la sediul Primăriei. Comisarul Cătălin Pleșcan, din cadrul Biroului Rutier Pașcani, membru în comisia de la nivelul Primăriei, a anunțagt că reprezentanții instituției vor organiza în perioada următoare o serie de acțiuni, pentru depistarea proprietarilor de mașini și motociclete tunate.

“Ne-am sesizat cu privire la unele aspecte făcute publice în mass media. În perioada următoare vor fi organizate o serie de acțiuni pe timp de noapte, împreună cu reprezentanți de la Registrul Auto Român, care dețin și aparatura necesară pentru măsurarea zgomotului produs de autovehicule și alte lucruri sesizate”, a precizat comisarul Cătălin Pleșcan.  

Viceprimarul Cristian Rățoi a recomandat polițiștilor să verifice și motocicliștii care circulă pe raza municipiului. Din păcate, în cadrul acestei comisii nu s-a pomenit nimic de parcările supermarketurilor, unde pe timp de noapte se fac drifturi. Acolo ar fi trebuit impuse măsuri de limitare a accesului mașinilor sau motocicletelor, în afara programului de funcționare.    

  
Advertisements

Related posts

ApaVital a evitat la mustață o nouă sistarea a apei potabile în Pașcani!

Redacția

Activităţi speciale, de Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului

Redacția

Îndemn pentru catolici: în noaptea de Înviere să aprindă o lumânare la fereastră

Redacția
Încarcă...