NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Poliția în acțiune la sfârșit de săptămână. Mopediști fără permis s-au ales cu dosar penal. Tineri depistați cu arme albe

Razii pentru reducerea infracţionalităţii în acest sfârșit de săptămână, cu zeci de amenzi aplicate în scopul combaterii faptelor de natură penală și infracțională. Polițiștii pășcăneni au aplicat 19  sancțiuni pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, 28 pentru infracțiuni la codul rutier și au reținute 2 permise auto pentru consum de alcool. Valoarea amenzilor a fost de 9.430 de lei.

 

Dumitru Moraru de 25 de ani și Constantin Tălălău de 27 de ani din localitatea Lespezi s-au ales cu dosar penal pentru că au fost surprinși de polițiști conducând mopedul fără permis pe DJ208. Mopedele, scuterele şi ATV-urile nu mai pot fi conduse fără permis, legea în acest sens întrând în vigoare în 19 ianuarie. Metodologia de aplicare a legii, însă, nu a apărut încă, iar şcolile de şoferi nu pot face înscrieri pentru pregătirea acestor examene.

  

Tot în cadrul acestei acțiuni, în noaptea de sâmbătă, 13 aprilie o patrulă de poliție a descoperit un tânăr pe o stradă din suburbia Gâștești, Gabriel Palade de 19 ani,  având un obiect metalic de tip “box” asupra sa. Pentru că este considerat armă albă s-a ales cu dosar penal. Gabriel Palade se afla împreună cu mai mulți prieteni și făcea scandal.

Un tânăr din localitatea Stolniceni Prăjescu s-a ales și el cu dosar penal pentru port ilegal de armă albă. Gheorghe Neguț în vârstă de 27 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar într-un bar din localitate a început să facă scandal și a intrat într-un conflict cu un alt bărbat, moment în care a scos un cuțit și a început să îl amenințe. Scandalul a fost aplanat de polițiștii sosiți la fața locului, iar tânărul a fost sancționat.

 

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Piața din vale înconjurată de polițiști, mascați și jandarmi!

Marius Parteni

Nou dosar pentru comisarul Zacornea: I-a înjurat pe agenţii care l-au oprit pe Minea în trafic

Redacția

Un șofer beat, din județul Iași a încercat să-i mituiască pe polițiști: „Am băut două pahare de bere ca să-mi revin”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site