NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Poliția în acţiune la Paşcani, pentru prevenirea comerţului stradal și a evenimentelor rutiere

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Paşcani au acţionat pe raza de competenţă, pentru prevenirea infracţionalităţii stradale, a faptelor ilicite de comerţ stradal, evenimentelor rutiere cât şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Au fost efectuate controale în două pieţe agroalimentare, fiind verificaţi 7 vânzători ambulanţi. Au fost controlate 47 de persoane. Au fost aplicate 28 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.345 lei, dintre care 9 pentru viteză neregulamentară. Acțiunea a avut loc pe data de 5 august, între orele 08.00-13.30.

Exemple:

  

1.  A fost depistat un bărbat de 34 ani, din comuna Sireţel, în timp ce conducea un autoturism  pe strada Moldovei din municipiul Paşcani, fără a poseda permis de conducere. I s-a întocmit dosar penal conform art. 335, din Codul Penal.

2. A fost depistată   o femeie de 33 ani, domiciliată în municipiul Paşcani, în timp ce conducea un autoturism  a cărui ITP era expirat din data de 6 aprile 2014. Aceasta a fost sancţionată conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 630 lei şi i s-a reţinut certificatul de înmatriculare.

3.  O tânără de 26 ani, domiciliată în comuna Ciohorăni a fost depistată pe raza municipiului Paşcani apelând la mila publicului. Aceasta a fost sancţionată conform Legii 61/1991cu amendă în valoare de 100 lei.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

COLINDE ÎN SIGURANȚĂ

Redacția

(Video) O fată, bătută de o altă tânără, într-un parc din Piatra Neamț: ”Las-o să îi dea!”

Redacția

Sfârșit tragic pentru o româncă stabilită în Bergamo, moartă într-un accident rutier la numai 42 de ani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site