NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Poliția face cercetări în cazul agresiunilor și amenințărilor, dintre rromii din Sodomeni și Boureni! (VIDEO)

Incidentul dintre rromii din Sodomeni și Boureni este cercetat de polițiști. Oamenii legii continuă seria audierilor, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor.

Imaginile cu atacul asupra unei mașini, ce a avut loc în intersecția de la Moțca, denumită și „La borcan”, au ajuns pe masa anchetatorilor.

„Polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. În cauză se desfășoară de asemenea cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor acestei situații, urmând a fi dispuse măsurile care se impun”, ne-a declarat Anca Vîjîiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

În weekendul ce a trecut a fost forfotă mare în rândul rromilor din Moțca și Sodomeni. Unii au încercat chiar să se întâlnească pe un drum din satul Verșeni să se bată.

  

Mai multe persoane au ajuns în decursul zilei de duminică, 21 februarie, la sediul Poliției Pașcani, pentru a da declarații în acest caz. Sunt informații potrivit cărora prin cei implicați în aceste conflicte sunt și o parte din indivizii care au provocat mai multe scandaluri pe raza satului Boureni, în ultimii ani de zile.

Aceștia ar avea un comportament agresiv și umblă mereu cu obiecte contondente asupra lor. În urmă cu trei săptămâni de zile un autoturism a luat foc pe o stradă din Boureni, cauza nefiind încă stabilită.   

Advertisements

Related posts

Șoferiță din Stolniceni Prăjescu cu o alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat

Redacția

Beat la volan! Poliţiştii i-au deschis dosar penal

Ema Roman

Marfă confiscată și amenzi de zeci de mii de lei în urma unei acțiuni a polițiștilor, la Pașcani

Redacția
Încarcă...