RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Poliţia din India spune că şobolanii au mâncat 200 kg de canabis confiscat / „Şobolanii sunt animale mici şi nu se tem de poliţie. Este dificil să fereşti drogurile de ei” / Se propune scoaterea la licitație a drogurilor, pentru firme de medicamente, iar veniturile să ajungă la guvern

Poliţia din India dă vina pe şobolani pentru dispariţia a aproape 200 kg de canabis confiscat de la vânzătorii ambulanţi şi păstrat în secţiile de poliţie, după ce în trecut aceleaşi rozătoare au fost învinuite că au consumat alcool, relatează News.ro, care citează BBC.

„Şobolanii sunt animale mici şi nu se tem de poliţie. Este dificil să fereşti drogurile de ei”, este concluzia la care a ajuns un tribunal din statul Uttar Pradesh.

Judecătorul Sanjay Chaudhary a citat trei cazuri în care captura de marijuana a poliţiei a fost distrusă de rozătoare.

Într-unul dintre ele, instanţa a cerut poliţiei să prezinte drogul confiscat ca probă, dar i s-a spus că 195 kg de canabis au fost „distruse” de şobolani.

  

Într-un alt caz, care implica 386 kg de droguri, poliţia a depus un raport în care se spunea că „o parte” din canabis a fost „mâncată de şobolani”.

De asemenea, potrivit aceluiaşi judecător, o cantitate de 700 kg de marijuana confiscată de poliţie se afla depozitată în secţiile de poliţie din districtul Mathura, deşi acestea „erau în pericol de a fi infestate de şobolani”. El a spus că poliţia nu avea experienţa necesară pentru a se ocupa de această problemă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

LIVE Război în Ucraina, ziua 141: Kievul întrerupe relațiile cu Coreea de Nord / Negocierile cu Rusia privind exportul de cereale vor fi reluate

Redacția

(VIDEO) Momentul în care un ciclist este strivit între două mașini. Gestul șoferului ar fi fost intenționat

Redacția

Adjunctul NATO, campanie intensă de imagine. În prime time, la Antena 3, discurs despre icoane, tămăduire, credință, religie, dragoste de țară și diaspora/ Ce este reprezentativ pentru România: ”Lupul dacic, columna lui Traian și coloana lui Brâncuși”

Redacția
Încarcă...