NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

PNL Pașcani propune alocarea de fonduri de la bugetul local pentru reabilitarea subsolurilor. Iată ce prevede proiectul!

Un proiect ce vine în sprijinul pășcănenilor care sunt constituiți în Asociații de Proprietari a fost depus astăzi la secretariatul Consiliului Local. Acesta prevede acordarea unui sprijin financiar în vederea înlocuirorii branșamentelor de canalizare din subsolurile blocurilor, precum și igienizarea.

Inițiativa vine din partea grupului de consilieri PNL, din actualul legislativ local. Ajutorul financiar este de până la 5.000 lei, iar din acești bani 80% ar urma să fie suportați din bugetul local, iar diferența din banii cetățenilor.

Am depus astăzi acest proiect prin care dorim să se acorde finanțare pentru refacerea branșamentelor și igienizarea subsolurilor”, a declarat Alexandru Dandu, consilier local PNL.

Conform regulamentului anexat proiectului de hotărâre, asociațiile interesate trebuie să depună o cerere la Primărie. Aceasta trebuie adoptată în Adunarea Generală a Proprietarilor, prin acordul a jumătate plus unu din numărul total de membri.

Punerea în aplicare a Regulamentului de acordare a unui sprijin financiar asociațiilor de proprietari din Municipiul Pașcani, în vederea înlocuirii branșamentelor de canalizare din subsolul blocului până în rețeaua de canalizare stradală și igienizării subsolurilor, se face de către o Comisie numită prin Dispoziție a Primarului Municipiului Pașcani. În cazul acordării finanțării, lucrările vor fi realizate de firme de specialitate. La finalul acestora se va face recepția lucrărilor.

Grupul PNL va susține ca acest proiect să se regăsească pe lista de investiții pe anul 2020, ce urmează să fie adoptată la nivel local.

Advertisements

Related posts

A început montarea instalațiilor ornamentale pentru sărbătorile de iarnă

Irina Gherasim

Strada „Crinilor este închisă”, iar pe „M. Kogălniceanu” traficul este restricționat

Diana Marcu

Furtul de indicatoare rutiere dă bătăi de cap autorităţilor

Redacția
Încarcă...