NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

PNL Pașcani organizează Gala FEMINA, eveniment ce vizează valorizarea femeii

O gală de premiere pe bază de nominalizări, propun membrii Partidului Național Liberal Pașcani. Gala ”FEMINA” va avea loc în preajma zilei de 8 martie și urmărește valorizarea femeilor care au reușit să se remarce în mod deosebit în cadrul comunității locale prin activitatea lor din diferite domenii. 

 

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 5 martie, începând cu orele 19.00 la restaurantul ”SELECT” din Pașcani.  Vor fi oferite 7 premii de excelență, iar categoriile vizate sunt: Sănătate, Cultură, Educație, Sport, Spirit Civic, Antreprenoriat  și Întreaga Activitate.

Menționăm că propunerile și criteriile de selecție pentru stabilirea distincțiilor nu se bazează pe apartenență politică.

  FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

În cadrul galei se va prezenta și un caz social deosebit al unei mame care are nevoie de sprijin, iar cei interesați să ajute vor avea posibilitatea să facă donații.

Momentele artistice din cadrul Galei ”FEMINA” vor fi susținute de tineri pășcăneni talentați și de ”Sorin Filip Band”, din Suceava.

Cei interesați să participe pot face rezervări prin intermediul responsabilului de eveniment, Andrei Rîznic.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ziua mondială a siguranței și sănătății la locul de muncă

Redacția

VINE VALUL DE CANICULĂ! Sfaturi de la medici pentru a trece cu bine aceste zile

Redacția

De vorbă cu strada (22 Iulie 2016) :FACTURILE INDIVIDUALE LA APĂ PUSE ÎN AȘTEPTARE DE PRIMAR / DOCUMENTELE CARE-L FAC PE PRIMAR SĂ-ȘI PIARDA MANDATUL

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site