NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

PNL Pașcani cere consilierilor social democrați să-și respecte promisiunile electorale pe tema cinematografului

Consilierul liberal Claudiu Bodoașcă a solicitat astăzi, pe Facebook, social democraților din Consiliul Local să-și respecte promisiunile electorale din 2016. Acesta a făcut referire la proiectul de reînființare a cinematografului ca activitate a Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu”, depus în urmă cu câteva săptămâni la registratura legislativului local.

În postarea de pe pagina sa de Facebook, Bodoașcă atrage atenția că în 2016 într-un clip electoral PSD a promis sprijinirea redeschiderii cinematografului. Liberalul spune că în proiectul de buget, primarul Dumitru Pantazi nu a trecut suma de 500.000 lei pentru finanțarea acestui proiect, deși în 2016 PSD susținea că tinerii au nevoie de investiții, nu de vorbe.

Postarea liberalului este însoțită de un clip video în care actualul consilier local, Ionuț Prodan spune că PSD sprijină redeschiderea cinematografului deoarece tinerii au nevoie de investiții, nu de vorbe.

„În campania electorală din 2016, PSD Pașcani spunea:”sprijinim redeschiderea cinematografului” deoarece „tinerii au nevoie de investiții, nu de vorbe”.Astăzi, la aproape patru ani distanță ,se pare că opțiunea celor de la PSD Pașcani s-a schimbat (propunerea PNL, de finanțare pentru redeschiderea cinematografului, nu se regăsește în buget).Nu vreau să cred că în 2016, PSD Pașcani, ne-a mințit, doar pentru a fi votați de cetățeni!”, a postat pe Facebook Claudiu Bodoașcă.

Deocamdată cei din PSD nu s-au pronunțat dacă sunt de acord sau nu cu această propunere, însă proiectul de hotărâre inițiat de liberali nu a ajuns, încă, pe ordinea de zi a Consiliului Local.

Advertisements
Loading...

Related posts

Ștrandul Municipal își deschide porțile începând de mâine

Răzvan Grecu

Şapte ani de birocraţie pentru salvarea unui palat: Cantacuzino-Paşcanu

Redacția

Prima investiţie majoră în Parcul industrial de la Leţcani. Alţi doi “giganţi” stau la pândă

Redacția
Încarcă...