NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

PNL îl acuză pe primarul Dumitru Pantazi că dă mită electorală! Îndemn de ieșit la vot!

Ultimele zile de campanie electorală sunt marcate de acuze grave din partea candidaților Partidului Național Liberal, la adresa contracandidaților de la Partidul Social Democrat. Într-o conferința de presă organizată în fața Biroului Electoral al Circumscripției Municipale Pașcani, Marius Pintilie și Claudiu Bodoașcă l-au acuzat pe primarul Dumitru Pantazi că ar fi oferit mită alegătorilor.

Pintilie a cerut cetățenilor să iasă la vot în număr cât mai mare, pentru că în opinia acestuia o prezență numeroasă la vot ar anula încercările de cumpărare de voturi.

„Stimați cetățeni, veniți la vot pentru că de câteva zile primim semnale că se încearcă cumpărarea de voturi de către cei de la PSD. Nu avem dovezi clare, dar cred că se întâmplă niște lucruri care nu ar trebui să se întâmple la Pașcani. Oamenii mă opresc pe stradă și-mi spun că deja se fac niște liste cu oameni care după ce încasează bani, duminică trebuie să fie prezenți la vot și să voteze într-un anumit fel. Mai mult decât atât, în ultima vreme am văzut că se întâmplă niște lucruri care nu ar trebui să se întâmple într-o campanie electorală, apropos de societatea domnului primar. Așa că facem un apel către cetățeni să vină la vot pentru că printr-o prezență masivă la vot se vor anula aceste șmecherii puse la cale de către cei din PSD”, a declarat Marius Pintilie.

Fotografii și o filmare despre care Claudiu Bodoașcă spune că ar fi dovezi despre cumpărarea de voturi, au fost prezentate de acesta.

„Un exemplu de ceea ce se poate întâmpla l-am trăit astăzi, în jurul orei 9.00, la firma AgroComplex a domnului primar Dumitru Pantazi. Un grup de cetățeni îl așteptau. A venit domnul primar, a discutat cu ei după un gard, a închis poarta, apoi pe rând fiecare a intrat în clădirea din stânga. La plecare, câțiva dintre ei aveau plase cu pâine, iar alții erau nemulțumiți că trebuie să vină și sâmbătă pentru cartofi și ulei. Aceștia erau circumspecți că vor găsi pe cineva acolo. Păreau că se consideră păcăliți. Am și o filmare și un set de fotografii pe care o să le postez mai târziu, pe Facebook. Acolo erau prezenți și consilieri PSD, domnul Prodan Ionuț, și mai târziu a apărut și domnul Vasile Avrămiuc”, a acuzat Claudiu Bodoașcă.

Primarul Dumitru Pantazi nu a răspuns apelurilor sau mesajului text pentru a da o replică acestor acuze.

Advertisements

Related posts

Propunere: Restricții de circulație pentru mașinile școlilor de șoferi

Irina Gherasim

Catedrala Mitropolitană, reabilitată arhitectural, după 22 de ani de trudă

Redacția

„Uăi Mitică de ce-ți bați joc de pășcănenii mei?” Plus: Cine mai scoate apa din subsolurile de bloc din zona Vale inundate din cauza canalizării?

Răzvan Grecu
Încarcă...