NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Electorale Politică

PNL cere pășcănenilor votul de încredere la alegerile parlamentare din 6 decembrie

Start de campanie electorală ieri la Pașcani pentru candidații PNL pentru Parlamentul României. Momentul lipirii primului afiș electoral al organizației politice, în municipiu, a fost marcat prin prezența președintelui CJ Iași, Costel Alexe, și a primarului Marius Pintilie, președinții filialelor județene, respectiv locale ale PNL.

În centrul evenimentului au fost candidații Sorin Nacuță și Lucian Rusu pentru Camera Deputaților  și Claudiu Bodoașă pentru Senatul României. Primul afiș electoral a fost lipit pe afișierul de pe strada Moldovei.

 „În prezența d-lui Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași și a primarului Marius Pintilie, am dat start campaniei, pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.Alături de pășcănenii Rusu Lucian și Bodoașcă Claudiu, candidați și ei pe lista de parlamentari, am pus primele afișe pe panoul din strada Moldovei și am transmis mesajele noastre pentru cetățenii din municipiu și comunele învecinate. Cerem votul d-voastră de încredere, pentru ca echipa PNL în Parlamentul României să fie cât mai mare. Este nevoie de sprijin pentru administrația Municipiului Pașcani și  pentru toate unitățile administrative din județ” a scris Sorin Năcuță pe Facebook.

  
Advertisements

Related posts

Parlamentare2020. Începe campania electorală pentru alegerile parlamentare

Redacția

Jandarmi îmbrăcați în combinezoane au dus urna mobilă la Spitalul de Boli Infecțioase Iași

Redacția

Lista PSD-istilor vânaţi de justiţie

Redacția
Încarcă...