NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

PNI “Anghel Saligny”: Primăria Pașcani așteaptă studiile pentru a accesa bani în vederea modernizării drumurilor

Primăria Pașcani așteaptă  studii de fezabilitate din partea unei societăți care a câștigat o licitație în acest sens. Acestea vor sta la baza solicitării de alocare de fonduri prin Programului Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”.

Primarul municipiului a lăsat astăzi să se înțeleagă că ar exista o problemă. Reprezentanții firmei care trebuie să execute studiile de fezabilitate nu mai răspund la telefon.

“Încercăm să luăm legătura cu ei. Din păcate nu ne răspund la telefon. Am trimis și mesaje pe telefon. Dar, cine știe, mai sunt 20 de zile până la perioada când expiră contractul. Poate ne fac o surpriză și ne trimit studiile”, a explicat Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) anunţă că a supus consultării publice ordinul pentru aprobarea “Normelor metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 95/2021 pentru aprobarea Programului Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”.

  

Primăria Pașcani va putea solicita până la 10 milioane de lei pentru investiții din acest program.

Advertisements

Related posts

Consilierii au aprobat un împrumut de 2 milioane lei pentru cofinanțarea PIDU, dar primarul va cheltui dublu

Marius Parteni

Atenție șoferi și pietoni! Semafoarele vor fi puse în funcțiune. Urmează schimbări importante!

Marius Parteni

S-a făcut un pas! A fost desemnată firma care va amenaja un nou cimitir în Pașcani

Ema Roman
Încarcă...