NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Plombări pe drumurile județene din zona Pașcani, abia după mijlocul lunii iulie

Reparațiile curente pe drumurile județene din zona Municipiului Pașcani vor începe cel mai devreme de la mijlocul lunii iulie. Acesta este termenul dat de reprezentanții Consiliului Județean Iași. Pe procedura de licitație demarată a fost depusă o contestație din partea unei firme.

Pe principalul sector de drum Mircești – Pașcani – Lespezi sunt foarte multe gropi ce au apărut pe partea carosabilă. Mulți șoferi au făcut sesizări publice despre problemele întâmpinate în trafic. Reprezentanții Consiliului Județean Iași, prin vocea vicepreședintelui Sorin Afloarei afirmă :„Cunoaștem situația infrastructurii de pe acest segment rutier și vrem să începem plombarea cât mai repede posibil. Drumul județean 208 Mircești – Pașcani – Lespezi este inclus în Anexa 1 — Reparații curente din Programul de lucrări drumuri și poduri al D.J.A.D.P. Iași. În acest moment, licitația contractului de reparații curente a drumurilor județene s-a încheiat, dar există o contestație. După ce se finalizează procedura, putem începe lucrările de plombare. Sperăm ca în maximum o lună să avem utilaje la lucru pe acest traseu”.

Concomitent vor fi realizate și lucrările de refacere a marcajului rutier. Pe rețelele de socializare au circulat în ultima perioadă foarte multe imagini cu mașini care au fost avariate din cauza gropilor.

  
Advertisements

Related posts

Directorul economic al RAGCL Pașcani și-a dat demisia! Ședința Consiliului de Administrație de astăzi a fost amânată

Răzvan Grecu

Musafiri francezi la Primăria Paşcani

Ema Roman

Apel pentru depozitarea în pubele a deșeurilor și creșterea gradului de colectare selectivă!

Iulia Atodiresei
Încarcă...